300 handler - på ét år

Jesper Koch Andersen er en travl mand.

Sidste år købte og solgte århusianeren alene 300 ejendomme i sit selskab Dansk Capital Holding (DCH), der har 32 ansatte i Århus.

DCH er imidlertid kun en lille del af direktørens imperium på omkring fem holdingselskaber og 28 datterselskaber, der alle er aktive i ejendomsbranchen, hvor de køber og sælger pantebreve, investerer i erhvervsejendomme, administrerer lejemål og udbyder formueprojekter til private investorer.

De mange forretninger har gjort Jesper Koch Andersen til en rig mand, og egenkapitalen i Dansk Capital Holding ApS, hvor han er eneste anpartshaver, var således i september 2006 på 31 mio. kr.

Hans bedrifter for regnskabsåret 2006/2007 er endnu ikke offentliggjort, men alt tyder på, at han i det regnskabsår har øget sin formue betragteligt med sit engagement i de nævnte 300 handler. Han oplyser selv, at mellem 15 og 20 pct. af handlerne er sket i såkaldte mageskifter, hvor han har byttet sig til de nye ejendomme.

Mange af handlerne sker med pantebrevskometen René Müller fra Odense, og de to har også den samme advokat i Per Jørgensen, som sørger for papirarbejdet i forbindelse med de mange handler.

Jesper Koch Andersen oplyser i sine regnskaber, at han har flere bankforbindelser - bl.a. Hobro Sparekasse og Løkken Sparekasse.

BRANCHENYT
Læs også