Den første dans med Microsoft

Simon Tind Salling vil opbygge sin egen forretning. Nu ved han mere om topchefers arbejde.

Han er ung, han er ambitiøs, og han er dygtig.

18-årige Simon Tind Salling blev udvalgt blandt flere hundrede unge, da organisationen Young Entreprise (YE) for nylig matchede virksomheder fra storbanker til it-virksomheder med unge lederaspiranter. Simon Tind Salling, som til daglig går på handelsgymnasiet i Århus og ved siden af driver egen virksomhed med en medstuderende, blev matchet med Microsoft og administrerende direktør Jørgen Bardenfleth, som han tilbragte en dag sammen med.

Mødet en succes
Mødet med topdirektøren var en succes.

»Jørgen Bardenfleth er en leder, som viser overskud. En mand, som er synlig i virksomheden og har et godt forhold til medarbejderne. Jeg ser især meget op til hans engagement i samfundet i forhold til iværksætteri,« lyder det fra Simon Tind Salling.

Simon Tind Salling har ambitioner om at opbygge sin egen forretning og har lige nu gang i en webshop under navnet Erfurt & Salling. Han har ingen idoler blandt danske topledere, og det er heller ikke en bestemt branche, som afgør, hvilken vej han skal gå.

»Det er ikke nødvendigvis branchen, som er afgørende for, hvor jeg vil arbejde. Lige nu beskæftiger jeg mig meget med it, fordi jeg arbejder med en handelsportal på nettet, men jeg er også meget interesseret i ny teknologi som nanoteknologi. Jeg vil gerne beskæftige mig med nye muligheder og nye markeder.«

Den unge lederaspirant får følgende ord med på vejen fra sin mentor hos Microsoft:

»Han virker som en ambitiøs herre.«

BRANCHENYT
Læs også