Talent fra JP-skolen

Den kommende bladdirektør på Morgenavisen Jyllands-Posten, nuværende annoncedirektør Klaus Høeg-Hagensen, er et af de stærke talenter, som er dyrket i avisens eller rettere medievirksomhedens eget væksthus.

En ihærdig, effektiv og udviklende chef med et skarpt hoved, der aldrig er bange for at gå foran eller træffe de nødvendige beslutninger.

Han er 37 år og har været ansat på Jyllands-Posten siden 1996, da han blev chefkonsulent i annonceafdelingen, fra 1998 fungerede han som annoncechef, og i 2003 fulgte udnævnelsen til annoncedirektør.

Klaus Høeg-Hagensen har gennem alle årene leveret flotte resultater - også når det er gået mindre godt med landets økonomi. Det rammer typisk de konjunkturfølsomme dagblade, men Høeg-Hagensen har formået at udvikle nye markeder. Blandt hans mange præstationer står udviklingen af annoncemarkedet i Jyllands-Postens avismagasiner særlig stærkt. Hans initiativ og direkte form giver konstant solide resultater.

Hans arbejdsområde som bladdirektør på landets største betalingsavis bliver nu udvidet betydeligt, og han får brug for andre sider af sit talent. Så han vil nok fortsætte med at stå op kl. 5 og derfor møde velforberedt til dagens gerning.

Klaus Høeg-Hagensen er gift med Mette, og de har sammen to døtre. Familien bor i Bryrup.

Han er svæveflyver på konkurrenceplan og kan i øvrigt glæde sig over et kondital på 70 - forstå det, hvem som kan!

jus

Læs også