Danske regnskaber i skyggen af finansuro

De internationalt orienterede investorer ventes at gå en kort uge i møde grundet den amerikanske helligdag Thanksgiving.

Den vedvarende uro på de globale finansmarkeder har kørt for fuld skrue, så investorerne håber, at der snart kommer lidt ro på den front. De danske investorer får i den kommende uge C20-regnskaber fra Coloplast, D/S Torm og TrygVesta.

Mandag

Under de hjemlige himmelstrøg får investorerne regnskaber fra sidepapirerne Nordjyske Bank og fodboldklubben AaB. På den udenlandske scene vil regnskabet fra den amerikanske computergigant Hewlett-Packard tiltrække større opmærksomhed. Hewlett-Packard, som aflægger regnskab for fjerde kvartal efter amerikansk lukketid, har efter to succesfulde år fravristet Dell titlen som verdens største pc-producent. Hewlett-Packard's succes på pc-markedet er de seneste par år blevet understøttet af succes i printerdivisionen, hvor Lexmark i 2006 forlod en række markedssegmenter i printermarkedet. Det udnyttede Hewlett-Packard til at øge sin markedsandel fra 33 pct. i 2005 til 43 pct. i 2006...

Læs også