Hurtigt direktørskifte i TV 2

De 11 medlemmer af TV 2's bestyrelse mødes ekstraordinært i formiddag. Ét af punkterne på dagsordenen er at tage stilling til direktør Per Mikael Jensens fremtid i mediekoncernen. Og efter alt at dømme vil Per Mikael Jensen ikke været at finde i direktørstolen frem til slutningen af oktober, som det ellers først var planen.

»Onsdag er første gang, vi får lejlighed til at diskutere situationen efter Per Mikael Jensens opsigelse. Men den generelle holdning blandt de medlemmer jeg har talt med er, at vi skal finde en afløser hurtigst muligt, og det er også min opfattelse,« siger formand Niels Boserup.

Morgenavisen Jyllands-Posten har talt med flere bestyrelsesmedlemmer forud for dagens møde. Ingen af dem ønsker klart at tilkendegive deres holdning til Per Mikael Jensens mulige inhabilitet.Flere af dem er netop vendt hjem fra ferier, langt fra TV 2 og den kritik, der i sær er rejst fra politisk side.

Derfor afventer de en samlet redegørelse på dagens bestyrelsesmøde, før de vil tage stilling i sagen.

Parterne var enige
Ifølge Per Mikael Jensen har han imidlertid allerede diskuteret sagen med Niels Boserup. Det sket i forbindelse med hans opsigelse.

»Vi var enige om, at mit kommende job ikke var noget problem, og man var glade for mit tilbud om at blive et stykke tid endnu,« siger Per Mikael Jensen.

Han er dog klar til at forlade TV 2 omgående, hvis bestyrelsen ønsker det.k

Bestyrelsen

Niels Boserup (formand)..

BRANCHENYT
Læs også