Navne

To videnskabelige sværvægtere udnævnes den 2. maj til æresdoktorer ved årsfesten på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Sværvægterne, professor, dr. John D. Spengler, Harvard Universitet, og topchef, dr. Craig R. Barnett, Intels, har begge ydet et betydeligt bidrag til anvendelse af teknisk naturvidenskab, og det fortjener at blive hædret, mener man på DTU.

Craig R. Barrett er tildelt titlen på baggrund af sine bidrag til metalliske mikrostrukturer og for sin betydning for udvikling af it-området. Valget af John D. Spengler er begrundet med hans mangeårige forskningsindsats inden for luftforurenings effekt på mennesker.

Værdipapircentralen (VP) har ansat Thomas Pihl som underdirektør og CFO med ansvar for økonomi, finans, HR og administration, oplyser VP. Ansættelsen sker fra 1. maj. Thomas Pihl er uddannet cand.merc.aud. og har gennemgået en række lederuddannelser og kommer fra en stilling som Director i TDC, hvor han har beskæftiget sig med Mergers & Acquisitions. Thomas Pihl har tidligere været ansat i Danisco, Nykredit og Deloitte & Touche. VP leverer løsninger og knowhow til den finansielle sektor inden for administration af værdipapirer. VP står for registrering af værdipapirer i Danmark...

BRANCHENYT
Læs også