Nyhed: Lars Marcher støber fremtidens kugler for Ambus toprival. Nyhed: Dom bremser lukrativ skattefinte for arvinger. Nyhed: Jesper Buch køber sig ind i børnetøjsforhandler. Analyse: Dette er finansmarkedets største frygt lige nu.

Foreninger samles mod regeringen

En række magtfulde danske organisationer går nu sammen i kamp mod regeringens planlagte fjernelse af portostøtteordningen, der betyder, at blade og magasiner kan distribueres til en særligt lav porto.


Folkekirkelige Organisationernes Fællesudvalg, De Samvirkende Invalideorganisationer, Kræftens Bekæmpelse, Dansk Røde Kors og ÆldreSagen offentliggør i morgen en rapport om konsekvenserne af bortfaldet af portostøtte for organisationerne. Den vil vise, at organisationerne, der i høj grad fungerer på frivilligt arbejde, vil blive hårdt ramt.

»Vi leverer det frivillige arbejde, som regeringen priser og efterlyser. Men det kan vi ikke uden medlemsblade. Ved at fjerne eller nedsætte portotilskuddet angriber regeringen en vital del af infrastrukturen i foreningsdanmark,« siger Poul Erik H. Petersen, direktør i De Samvirkende Invalideorganisationer...

Læs også