Kort nyt

Forbud mod at hedde Brugsen HANDEL Otte brugsforeninger, der tidligere var medlemmer hos FDB, må ikke beholde navnet Brugsen. Ordet Brugsen og den kortere form Brugs er registreret som ordmærke af FDB, nu COOP, og brugen af ordene er så indarbejdet som varemærke, at det af almenheden opfattes som synonymt med FDB.

Det tilkendegav Sø- og Handelsretten fredag i en dom mod otte foreninger, der ønskede at beholde brugsnavnet, selv om de ikke længere er medlemmer hos FDB, men hos konkurrenten SuperBest. /ritzau/

Codan tættere på Trygg

FORSIKRING Det danske forsikringsselskab Codan styrker integrationen med det svenske datterselskab Trygg-Hansa, og det betyder udskiftning i topledelsen. Trygg-Hansas hidtidige koncernchef, Håkan Danielsson, forlader selskabet på grund af uenighed om den fremtidige strategi. Codans administrerende direktør, Jens Erik Christensen, vil herefter stå i spidsen for begge selskaber, meddelte Codan fredag. Codan købte Trygg-Hansa i juni 1999, og første fase af sammenlægningen var overvejende en sammenkøring af stabsfunktioner. Anden fase, der nu er indledt, omfatter de enkelte forretningsenheder og dermed også en fællesnordisk ledelse.

..

BRANCHENYT
Læs også