Vellykket hovedsæt fra Jabra

GN Netcom og datterselskabet Jabra, der er blandt verdens største producenter af hovedsæt til telefoner, har udviklet et nyt hovedsæt med trådløs bluetooth teknologi til mobiltelefoner. Det er det fjerde bluetooth hovedsæt, Jabra har udviklet.

Det nye trådløse hovedsæt hedder Jabra Freespeak 250. Udvendigt er det næsten identisk med Jabras mest populære bluetooth-hovedsæt, Jabra BT 200, der blev lanceret sidste år. Men indmaden er en helt anden. Både lydkvalitet og især taletid er kraftigt forbedret. Vi har haft lejlighed til at teste Jabra Freespeak 250 i en periode, og kan konstatere, at lyden i Freespeak 250 er fremragende og i samme høje klasse som i ærkerivalen Plantronics M3000 bluetooth-hovedsæt.

Designmæssigt er Jabra Freespeak 250 anderledes end de fleste andre producenters trådløse hovedsæt. Elektronikken er integreret i ørebøjlen, og man hænger det bag øret, ikke foran. Det er en meget behagelig placering, hvor man ikke mærker vægten og hvor pludselige hovedbevægelser ikke får hovedsættet til at klapre mod øret...

BRANCHENYT
Læs også