FLS slanker Aerospace

Flere års tab får nu FLS Industries til at fyre hver tiende ansatte i datterselskabet FLS Aerospace. Industrikoncernen FLS Industries' tabsgivende datterselskab FLS Aerospace har varslet fyringer af op mod 320 medarbejdere.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til Københavns Fondsbørs. Fyringerne i FLS Aerospace, som vedligeholder fly for især lavprisluftfartsselskaberne, er en del af en omstrukturering, som skal gøre de enkelte afdelinger i England og Irland specialiserede inden for hver deres områder. Omstruktureringen vil koste omkring 50 mio. kr. og vil betyde bedre indtjening i FLS Aerospace i sidste halvdel af 2004. Længe inden da - nærmere bestemt inden udgangen af januar i år - er selskabet imidlertid solgt. Det har FLS Industries lovet sine aktionærer, og fyringerne i selskabet ændrer intet i de planer, siger bestyrelsesformand i FLS Industries Jørgen Worning.

»Omstruktureringen i FLS Aerospace har været planlagt længe, og alle de parter, som har været mulige købere af selskabet, er blevet informeret om den. Vi kommer med en meddelelse om selskabets fremtid inden udgangen af januar, men indtil da kører selskabet videre som vanligt,« siger han...

BRANCHENYT
Læs også