BUPL-formand mobbet ud

Pædagogerne skal have ny formand. Annette Trads Hansen vil efter knap tre måneder på formandsposten ikke længere. Hun føler sig mobbet af kolleger og har nu krav på 334.475 kr. i fratrædelsesgodtgørelse.

Formanden for 55.000 uddannede pædagoger - Annette Trads Hansen - genopstiller ikke, når BUPL den 11. marts holder ekstraordinær kongres i København. Efter knap tre hektiske måneder på formandsposten har Annette Trads Hansen valgt at sige stop. Hun føler sig moppet ud af kollegerne i forbundets forretningsudvalg.

»Jeg vil ikke være med til den nuværende dagsorden i forretningsudvalget. Opfordringen på HB-mødet i januar om, at jeg skulle gå - stillet af egne forretningsudvalgs-kollegaer - var som at få en kniv i ryggen. Det psykiske arbejdsmiljø har udviklet sig til en politisk skueplads for interne magtkampe mellem "de gode" og "de onde". Tonen er rå, og lydhørheden fraværende. Jeg er ganske enkelt blevet mobbet ud,« siger 54-årige Anette Trads Hansen, som ikke lægger skjul på, at BUPL står i en alvorlig krise, som skader forbundet...

Læs også