KFX-indekset tæt på uændret

Mens de udenlandske aktiebørser blev præget af optimisme efter bedre end ventede regnskaber samt opmuntrende ord fra den amerikanske centralbanksdirektør tirsdag, sluttede det danske aktiemarked tæt på uændret efter et lille dyk i negativt territorium.

Det danske aktiemarked blev onsdag eftermiddag ramt af gevinsthjemtagning, idet nyhederne fra udlandet ikke var nok til at holde gang i efterspørgslen på de danske eliteaktier. Der var ellers flere regnskaber på dagsordenen onsdag heriblandt positivt nyt fra Ericsson. Men de gode nyheder fra udlandet kunne ikke opveje manglen på virksomhedsnyt herhjemme, og KFX kunne derfor ikke følge de flotte stigningstakter i Europa.

Tidligere på dagen kvitterede investorerne for godt nyt fra USA, hvor den amerikanske centralbanksdirektør med positive vendinger havde beskrevet den økonomiske vækst. Senere offentliggjorde Ericsson et flot regnskab for årets andet kvartal, hvori selskabet forudså, at branchens hårdeste tid nu var overstået. Det forplantede sig i et lille plus i TDC, som sluttede 0,75 kr. højere i kurs 199,50...

Læs også