Lyspunkter under nedturen

Nedturen i det danske aktiemarked fortsatte med uformindsket styrke fredag, da investorerne fortsatte med at trimme deres porteføljer, og ved lukketid var det ledende C20-indeks faldet 3,69 point til 391,10.

Men på den smalle solside i markedet havde GN Store Nord atter fundet sig til rette, og fredag var efterspørgslen efter aktien drevet af forventningerne til udviklingen i datterselskabet GN Mobile, der producerer headsets til mobiltelefoner. Datterselskabet har nemlig indgået en alliance med en af de førende højtalerproducenter i USA, Klipsch Audio Technologies, og den nyhed stimulerede interessen for moderaktien, der sluttede 1,50 kr. højere i kurs 87.

DSV var heller ikke tabt af vognen i fredagens marked, hvor investorerne handlede aktien op i kurs 795 - 4 kr. over niveauet eftermiddagen før. Interessen for transport-aktien tog endnu en gang sit udspring fra købet af den hollandske transportvirksomhed Frans Maas, som de fleste aktører i markedet opfatter som en stor fordel for DSV...

BRANCHENYT
Læs også