Ny under buerne

Han ved, hvordan pommes frites skal saltes, og hvor længe en Bic Mac må stå. Nu er han endt i direktørstolen under de gyldne buer. Navnet er Kristian Scheef Madsen.

Kristian Scheef Madsen har for en stund forladt hjørnekontoret i McDonalds danske hovedsæde. For fotografens skyld har han taget opstilling bag kassen i restauranten på Falkoner Alle på Frederiksberg i København og læner sig hjemmevant op ad montren med donuts og muffins med æble og kanel. Burgerkædens nye adm. direktør har stået midt mellem burgere, fritter og sodavand masser af gange i løbet af sin tid hos McDonalds og selv ikke nu, hvor han er endt på den øverste post i koncernens danske afdeling, er han blevet for fin til at få friturelugt i næsen.

»Og det bliver jeg heller ikke,« griner Kristian Scheef Madsen, der har båret Ronald McDonalds gyldne vinger i mere end 15 år og siddet på stort set alle poster, der findes i koncernen. Han ved med andre ord præcis, hvordan det er at lave en Big Mac eller en Sundae med karamel, drive en restaurant, rådgive franchisere, stå for indkøb og regnskab og føre overordnede strategier og taktikker ud i livet. Og netop det at have fingrene i det, det hele handler om er af afgørende betydning for en leder hos McDonalds...

BRANCHENYT
Læs også