Cool Cola

Først var der vinvanvid. Så kom vandvanvid. Senest er det ølvanvidet. Snobberiet om at drikke det rigtige med det helt rigtige signal til dem, man var sammen med.

Drak man rødvin til fisk, var man det nærmeste, der kan betegnes som en barbar, og hvis det var hvidvin til fisk, så kan det ikke være slemmere. Det er på niveau med at forsøge at sælge israelske statsobligationer til et PLO-møde. Det er et forkert signal og konsekvenserne kan være uoverskuelige.

Vandet er udsat for samme omgang snobberi. På en dyr restaurant skal der helst være flere forskellige slags vand på menukortet. Det er ikke bare et spørgsmål om brus eller ej. Der kan ofte være flere forskellige fabrikanter. Kildevand sælger i det hele tager godt. Uanset om det er mere sundt sammenlignet med det der kommer ud af vandhanen derhjemme, og kun koster en brøkdel af, hvad det koster iklædt en smart glasflaske...

BRANCHENYT
Læs også