Nordjysk satsning

finans Handelsbankens ambition om at vokse sig større i Danmark er godt på vej. I dag tiltræder Morten O. Hedemann (billedet), der som ny filialdirektør i Aalborg skal stå i spidsen for bankens anden filial i byen. Dermed er Aalborg den eneste by ud over København og Herning, hvor banken har flere filialer. Og det er ikke tilfældigt.

»Der er et stort uudnyttet marked i Nordjylland, som giver kæmpe muligheder for vækst. Det kan vi mærke på tilgangen af kunder i den filial, vi i forvejen har heroppe. Og vi har så lille en markedsandel på det nordjyske bankmarked, at det er et godt sted for os at vokse yderligere,« siger adm. direktør Anders Bouvin.

Det bliver Morten O. Hedemanns opgave at finde velegnede lokaler og rekruttere medarbejdere til den nye afdeling. Han ser erhvervskunder som et område, hvor banken kan gøre det endnu bedre.

Handelsbanken satser på at åbne flere filialer i løbet af 2007. I Århus er den svenske storbanks anden filial på vej, men Anders Bouvin, adm. direktør i Handelsbanken, kan ikke sætte præcist antal på udvidelserne i år. Han forventer dog, at banken har 50 til 100 filialer i Danmark om fem år.

wildfang

BRANCHENYT
Læs også