God morgen, Vietnam

Mens medarbejdere i DR bliver fyret på stribe, tager mediedirektør Lars Grarup på syv ugers ferie til Vietnam.

Lars Grarup, Danmark Radios magtfulde mediedirektør, kommer ikke til at opleve efterdønningerne fra de omfattende fyringer i mediehuset på nærmeste hold. Midt i institutionens svære krisetid forlader han landet for at rejse på syv ugers ferie til Vietnam med sin familie.

»Der er tale om en tur, som har været planlagt i over et halvt år. Så ja, det er rigtigt, at jeg skal rejse,« bekræfter Lars Grarup.

Kan du som topchef godt gøre det i DR's nuværende forfatning?

»Jeg har ikke tænkt mig at berige Jyllands-Postens læsere med, hvilke overvejelser jeg har gjort mig i den forbindelse. Jeg har længe haft en klar aftale med (generaldirektør) Kenneth Plummer om dette, og der er altså pænt styr på situationen i DR. Der er rigtig mange dygtige mennesker ansat til at passe de opgaver, der skal løses. Det er jo ikke mig, der løfter DR Medier alene. Det er der mange, der er med til.«

En vigtig del af DR's spareplan har været frasalget af sportsrettigheder. Den operation er ikke veloverstået endnu?

»Det er en opgave, som jeg tager med mig, selv om jeg er på ferie. Jeg medbringer også min mobiltelefon, så længere væk er jeg ikke.«

Jeg har ikke tænkt mig at berige Jyllands-Postens læsere med, hvilke overvejelser jeg har gjort mig i den forbindelse. Jeg har længe haft en klar aftale med Kenneth Plummer om dette, og der er altså pænt styr på situationen i DR.
Lars Grarup, mediedirektør

BRANCHENYT
Læs også