Gang i handlen

Aktier I betragtning af sommerferien var der en uforholdsmæssig stor handel med aktier i IC Companys i går, tirsdag, da Nordea handlede aktierne internt på livet løs.

»Der er tale om handler, som er foretaget på vegne af vores kunder, så der har været en køber og en sælger til hver en handel. Vi ønsker ikke at oplyse nærmere om strukturen i de handler,« siger Bjarne Christiansen fra Nordeas presseafdeling til RB-Børsen.

Især var der travlhed i minutterne fra kl. 9.18 til 9.30. Her lykkedes det Nordea at gennemføre 246 handler, hvor finanshuset stod som både køber og sælger. Alle handler blev gennemført til kurs 310, og langt de fleste i portioner af 250 styk. Det betød, at der på de 12 minutter blev handlet for knap 19 mio. kr. aktier i IC Companys internt i Nordea. Resten af dagen fulgte flere interne handler løbende, og da den var omme havde Nordea i alt gennemført 327 handler for i alt små 43 mio. kr.

IC Companys-aktien sluttede tirsdag 311,50 kr., hvilket var 1,50 kr. mindre end mandag. Kort før børsens lukning onsdag kostede aktien 309 kr.RB-Børsen

Læs også