Gigantnedskrivninger fra Royal Bank of Scotland?

Regnskabssæsonen for tredje kvartal er et afsluttet kapitel, men det hverken har været eller vil være gennemgranskningerne af regnskabstallene, som styrer udviklingen. Derimod er det frygten for en amerikansk afmatning i kølvandet på boligmarkeds- og kreditkrisen.

Royal Bank of Scotland vil få stor opmærksomhed med torsdagens markedsopdatering, idet finansaktørerne venter at få første sæt nedskrivninger fra den aggressive bank.

Mandag

Ugen begynder med en regnskabsløs dag, så inspirationen kan få frit spil på makrofronten, hvor investorerne får nyt fra begge sider af Atlanten.

Dagens største trækplaster bliver det amerikanske ISMerhvervsbarometer for november, som anses for at give en god indikation for økonomien. Økonomerne venter, at et marginalt fald i ISM til 50,5 fra 50,9, og dermed at den indikerer marginal vækst i økonomien. Ved formiddagstid kommer præsentationen af den europæiske pendent, PMI-erhvervsbarometeret, som ventes at fastholde niveauet på 52,6, og dermed indikerer moderat vækst...

Læs også