Medarbejderflugt presser ISS

På få uger har 17 nøglemedarbejdere i ISS Skadeservice skiftet til et nyt job hos konkurrenten SSG A/S.

Mens servicegiganten ISS A/S netop har sat øget fokus på det danske marked for skadeservice lammer en pludselig medarbejderflugt virksomheden.

I løbet af få uger har 17 mellemledere og centerchefer i ISS' danske division for skadeservice forladt deres job til fordel for et andet hos konkurrenten SSG A/S. Dermed blev chefstolene hos ISS Skadeservice i bl.a. Esbjerg, Århus, Vejle og Haderslev pludselig tomme.

Den adm. direktør for ISS i Danmark kalder medarbejdernes opsigelse koordineret.

»Vi kan konstatere, at opsigelserne primært koncentrerer sig om vores forretning i Vestdanmark. Det forekommer derfor ret koordineret. Vores virksomhed er selvfølgelig blevet ramt af dette, men vi er ved at erstatte centerleder-stillingerne med andre gode kræfter,« siger Maarten van Engeland, adm. direktør i ISS A/S' danske datterselskab ISS Facility Service A/S, hvor også skadeservicedivisionen hører under.

Men der er ikke tale om en planlagt aktion, fastholder den adm. direktør i SSG A/S, Anders Kristensen. De mange ISS-medarbejder har efter avisannoncer i oktober selv søgt over til SSG, siger han:

Vil skifte arbejde

..

BRANCHENYT
Læs også