Omstridt kosmetikdronning forlader tronen

Heidi Sommer har solgt sin kæde af skønhedsskoler til en tronfølger. Dermed slutter et af de mere kuriøse kapitler i dansk erhvervsliv.

En lille hundehvalp sidder allerede på skønheds-iværksætteren Heidi Sommers skød.

Står det til hende, skal der i fremtiden være mere tid til den slags hyggestunder, nu da hun har solgt sin landsdækkende kæde af skønhedsskoler.

Heidi Sommer blev især kendt i forbindelse med ægteskabet med erhvervsmanden Jens Dinesen. Jens Dinesen blev mangemillionær på sin opfindelse af en fugtmåler til landbruget.

Parret blev gift i 1990, men ægteskabet endte i 1998. Advokat Jens Sejerøe-Olsens bortførelse af Dinesen og en årelang strid om retten til slottet Rosenskjold var nogle af elementerne i et årelangt opgør, der blev kaldt Danmarks dyreste og mest vanvittige skilsmisse med advokatregninger i millionklassen til følge.

Også Sommers virksomheder har med jævne mellemrum fundet vej til medierne. Eller også har medierne fundet frem til virksomhederne. I følge Heidi Sommer fordi hun dygtigt har drevet sin undervisningsvirksomhed med økonomiske resultater, der ligger over det generelle niveau i branchen.

Men gennem tiderne har skolerne, med flere internationale afdelinger, også været udsat for hård kritik fra branchen.

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund har blandt andet kaldt skolerne, hvor eleverne betaler tusindvis af kroner for en uddannelse, for en pengemaskine i Heidi Sommers egen favør.

Intern arvtager


..

Læs også