Bank lukker kassen

FINANS Det er ikke nok med caféborde og café latte i Jyske Banks afdelinger. Nu lukker banken kasserne i 11 af afdelingerne.

Medarbejderne her skal i fremtiden koncentrere sig om at rådgive privatkunder. Og kontanterne udbetales ikke længere, men skal hæves i pengeautomaten - samtidig kan man bestille fremmed valuta. Men har man brug for at sætte penge ind i banken, skal vejen lægges forbi naboafdelingen.

Jyske Bank anfører, at baggrunden er, at kunderne i højere og højere grad foretrækker pengeautomater og Jyske Netbank frem for kassen. Så der er ikke basis for at have en kasse i alle afdelinger længere.

Også erhvervskunderne kommer til at føle de nye vinde blæse i banken. Erhvervskunder med komplekse behov samles i afdelinger med særligt fokus på erhverv. Og i landets fire største byer samt i Silkeborg bliver de største afdelinger delt op i to, så der disse steder fremover vil være en afdeling, der udelukkende betjener erhvervskunder.

Jyske Banks nye koncept går under parolen: Alle skal ikke kunne alt. Til gengæld skal både kunder og medarbejdere opleve, at der er let adgang til hjælp fra højt kvalificerede specialister.

/ritzau/

Læs også