B&O holder fast i vækstplan

Koncernchefen fastslår, at en nedjustering af årets omsætning bygger på tal for en meget kort periode. B&O forventer dog, at salget falder i Europa og USA.

Trods en aktuel opbremsning i salget og indtjeningen holder B&O fast i en ambitiøs vækstplan, som dog kan blive forsinket. Samtidig håber Struer-koncernen, at afsætningen i næste periode bliver bedre, end noget ellers tyder på lige nu.

Den danske designproducent af audio/tv-produkter har valgt at reducere forventningerne til regnskabsåret 2007/08, da væksten i omsætningen ikke ser ud til at fortsætte den kommende tid. Prognosen fra Struer-koncernen lyder nu på en årsomsætning, der ender på 4,45-4,55 mia. kr. Det er 250 mio. mindre end tidligere forudsagt. Samtidig reduceres forventningen til årsresultatet.

Men trods den udvikling fastslår koncernchef Torben Ballegaard Sørensen, at B&O's ambitioner frem mod 2010 fastholdes. Planen frem til den tid lyder på en omsætning, der når 6 mia. kr. Koncernchefen understreger, at vækstplanen måske bliver udskudt et år.

..

BRANCHENYT
Læs også