Forfulgt af Skat

En medarbejder hos Skat har ført en stribe sager mod Claes Kjær Mathiesen. I takt med, at medarbejderen har tabt sagerne, har hun rejst nye.

Claes Kjær Mathiesen har i årevis haft problemer med skattemyndighederne, som han føler har drevet en form for klapjagt på ham i takt med, at han har vundet de sager, skattemyndighederne har rejst.

Den første sag åbnede Skat i 1999. Skat vurderede, at Claes Kjær Mathiesen havde ansatte lønmodtagere i sin konsulentvirksomhed og derfor skulle sørge for, at der blev trukket a-skat af deres løn. Den vurdering var forkert. Claes Kjær Mathiesen hyrede selvstændigt erhvervsdrivende som en form for underleverandører, når han skulle bruge dem. Det er almindeligt i konsulentbranchen.

»Den sag fik vi på plads. Den blev lukket administrativt i min lokale skatteregion, men man kan ikke søge omkostningsgodtgørelse i administrativt afgjorte sager. Derfor fik jeg lov til at betale 49.500 kr. i advokatomkostninger, da Skat kastede håndklædet i ringen efter at have rejst en urimelig sag,« siger Claes Kjær Mathiesen.

Huset brændte


..

BRANCHENYT
Læs også