Finansfokus

Investorerne vil formentlig gå en stille dag i møde fredag, hvor blot mindre danske selskaber er regnskabsaktuelle. Heller ikke på makrosiden vil investorerne kunne fremfinde de store pejlemærker, hvorfor at investorerne vil være opmærksomme på nyheder henover dagen. Kreditmarked- og vækstsbekymringerne eksisterer fortsat i markedet og har presset købelysten på aktiemarkedet de seneste par uger.

Ejendomsselskabet Nordicom er aktuel med tal for tredje kvartal. Nordicom kan meget vel være en af de næste danske selskaber, som bliver pillet af fondsbørsen. I Nordicoms storaktionærkreds findes det opkøbsivrige islandske holdingselskab Stodir (ejet af Baugur), som stod bag opkøbet og afnoteringen af Keops samt opkøbet af det københavnske Atlas Ejendomme. Baugur sidder på en passiv andel i Nordicom på godt og vel 30 pct. Andre storaktionærer i Nordicom er Nicolaj Gruppen ApS og Real Estate Development ApS.

Den danske VVS-engrosforhandler Brødrene A & O Johansen aflægger regnskab for tredje kvartal, men investorerne vil ikke tillægge tallene værdi, eftersom at selskabet sænkede forventningerne til årets indtjening i mandags. Al fokus vil være på trekantsdramaet, hvor Lemvigh-Müller prøver at overtage selskabet foran konkurrenten Sanistål, som også er storaktionær i selskabet...

Læs også