Dansk Byggeri: Godt og skidt i regeringsprogram

Dansk Byggeri tager positivt imod det nye regeringsgrundlag, som indeholder mange gode takter. Men organisationen havde gerne set, at der blev taget hul på en skattereform med det samme, ligesom Kattegatforbindelsen mangler

- Regeringen lovede i valgkampen, at kvalitetsreformen skulle bruges på at gøre noget ved velfærdens rammer, bl.a. renovering af skoler, plejehjem og sygehuse. Det er der i høj grad behov for. Vore beregninger viser, at der er et vedligeholdelsesefterslæb på mindst 10 milliarder kr. alene på de kommunale bygninger, så der er virkelig behov for en stor indsats, hvis valgløfterne skal indfries, siger Vibeke Gaardsholt, afdelingschef i Dansk Byggeri, og understreger, at Dansk Byggeri vil følge regeringens arbejde med kvalitetsreformen tæt.

Et af de største problemer for dansk erhvervsliv er manglen på kvalificeret arbejdskraft, og her har Dansk Byggeri flere gange påpeget, at der stadig er behov for at tiltrække udenlandsk arbejdskraft. Regeringens plan fra før valget bliver nu en del af regeringsgrundlaget, og det glæder Dansk Byggeri:..

Læs også