FTF: Offentligt ansatte må være skuffede

Regeringen sender et uheldigt signal til offentligt ansatte, mener FTF. De offentligt ansatte havde håbet på en politisk håndsrækning til mere i løn.

Der står ikke et ord om højere løn til de offentligt ansatte i regeringsgrundlaget, og det skuffer forbundet FTF, som havde håbet på en politisk håndsrækning til at komme flere penge i de offentligt ansattes slunkne lønpose. Og det kan gøre det svært under de kommende overenskomstforhandlinger, siger formanden i FTF, Bente Sorgenfrey.

- Valgkampen har været fuld af så mange løfter om højere løn til offentligt ansatte, så det er naivt at tro, at man kan opnå et overenskomstresultat med den begrænsede ramme, der er. Jeg tror, at rigtig mange offentligt ansatte havde forventet, at man havde taget denne her diskussion op i et regeringsgrundlag og havde afsat nogle penge til overenskomstforhandlingerne. Jeg tror, at det bliver meget svært at få afsluttet nogle forhandlinger på det offentlige område, siger Bente Sorgenfrey, som står i spidsen for 450.00 offentligt ansattes hovedorganisation...

Læs også