Dansk Byggeri: Ned med skatten

Skattelettelser står stadig højt på ønskesedlen hos Dansk Byggeri, som mener, at valgresultatet giver god mulighed for det.

Dansk Byggeri ser frem til, at det reformarbejde som blev afbrudt af valgkampen hurtigst muligt genoptages. Det handler især om velfærdens rammer, arbejdskraft, energihandlingsplanen og om udbygning af infrastrukturen. Valgresultatet åbner i øvrigt god mulighed for skattelettelser.

- Valgresultatet giver baggrund for hurtigt at komme i gang med det nødvendige arbejde. Erhvervslivet har brug for arbejdskraft og beskæftigelsesministeren har en plan. Lad os få den søsat. Kvalitetsreformen lægger op til et løft af kvaliteten af de offentlige bygninger. Det er der også brug for. Og så kan det ikke gå hurtigt nok med at få energihandlingsplanen gennemført og med at få realiseret ambitiøse målsætninger for investeringer i vores veje og baner, siger direktør Jens Klarskov, Dansk Byggeri, oven på et valgresultat, der ikke giver regeringen anledning til at smide arbejdstøjet...

BRANCHENYT
Læs også