ITH opjusterer

ITH Industri Invest opjusterer sine forventninger til 2007-resultatet til et overskud før skat på 15-30 mio. kr. Samtidig meddeler selskabet, at købet af DKA Renewable Energy samt knap en femtedel af aktierne i Reinecke + Pohl Sun Energy er gennemført. Desuden har selskabet solgt sit hovedkontor i Silkeborg.

- På basis af erhvervelsen af DKA Renewable Energy, salget af ejendommen i Silkeborg, indregning af kursregulering af Reinecke+Pohl Sun Energy aktier til aktuel dagskurs og driften i øvrigt forventes et resultat før skat på 15-30 mio. kr., forklarer ITH.

Selskabet betaler for DKA Renewable Energy med godt 1,7 mio. styk nye aktier, der ventes noteret i København senest den 15. april 2008. Betalingen af aktieposten på 19,43 pct. i Reinecke + Pohl Sun Energy sker derimod kontant og er på 89,6 mio. kr. svarende til en aktiekurs på 12,1 euro. Selskabet er noteret i Tyskland, og kursen på dets aktier var kort før kl. 17 mandag 13,65 euro efter et kursfald på hele 11 pct. i forhold til fredagens lukkekurs...

Læs også