Trygvesta: Træt af Topdanmark-effekt

Kreditkrisen rammer Topdanmark hårdere end ventet, hvilket har sendt Topdanmark-aktien ned den sidste uge. Både kunder og investorer frygter dog, at også Trygvesta bliver ramt af kreditkrisen, men det afviser Trygvesta.

Topdanmark konstaterede mandag, at krisen koster Ballerup-selskabet mere end først ventet. Topdanmark har derfor nedskrevet værdien af sin investeringsportefølje med 60 mio. kr. i tredje kvartal og med yderligere 50 mio. kr. i fjerde kvartal. Nedskrivningen skyldes de aktuelle kurser på strukturerede kreditobligationer, de såkaldte CDO'ere, hvor kurserne er drønet ned i oktober.

- Vi begynder at få flere og flere henvendelser fra investorer, der spørger om vi er i farezonen her. Vi er slet ikke eksponeret mod det her område, og så bliver vi alligevel slået i hartkorn med selskaber der har det. Når vi har været fuldstændig klare i spyttet og sagt, at det har vi absolut intet af, er det lidt frustrerende, siger chef for investor relations hos Trygvesta Ole Søeberg til RB-Børsen...

BRANCHENYT
Læs også