GN-direktør glæder sig over nul-vækst i headset-forretning

Det var ikke mange lyspunkter, investorerne i GN Store Nord kunne læse, da headset- og høreapparatkoncernen tirsdag aflagde kvartalsregnskab. Men den relativt nytiltrådte finansdirektør Anders Boyer fremhæver alligevel en del punkter, som burde vække investorernes glæde. Blandt andet er der i headsetforretningen rent faktisk tale om en pæn fremgang.

- Headset-forretningen går faktisk fremad. Vi havde i headset-forretningen en negativ organisk vækst på 23 pct. i andet kvartal, mens vi i tredje kvartal har en vækst på omkring nul procent. Og selv om det på lang sigt selvfølgelig ikke er tilfredsstillende med en nulvækst, så går det dog i den rigtige retning. Men det går ikke så hurtigt, som vi havde ventet, siger Anders Boyer til RB-Børsen.

I headset-forretningens CC&O-del (salg af headsets til kontorsegmentet) er det Europa og Asien, der trækker væksten, men det vigtige amerikanske marked driller fortsat. Distributionsleddet har haft alt for stor fokus på salg til kunder frem for salg til forhandlerne. Men nu har GN Store Nord forsøgt at ændre fokus...

BRANCHENYT
Læs også