Coloplast indvier ny fabrik i Kina

Med åbningen af en ny 22.000 kvm stor fabrik i Zhuhai i det sydvestlige Kina sætter Coloplast foreløbigt punktum for udbygningen af produktionsapparatet.

Etableringen af fabrikken indgår i Coloplasts globale produktionsstrategi fra oktober 2006 om at opnå produktion i verdensklasse i form af høj kvalitet til tiden, samtidigt med at de totale enhedsomkostninger reduceres med fem procent om året fra 2008. Den 14 mio. dollar dyre fabrik skal give job til yderligere 600 medarbejdere i Zhuhai og dermed bringe det samlede antal medarbejdere i Kina op på 800, skriver Coloplast.

- Det er meget tilfredsstillende at se, hvor stor fremgang vi har haft her i Kina, siden vi for 12 år siden gik ind på dette marked. Som en global virksomhed med en mangeårig tradition for at bidrage til øget livskvalitet for mennesker med tabubelagte lidelser, er det os en stor glæde at se, at vores værdier er fuldt i tråd med Kinas aktuelle udviklingsmålsætninger, idet Kina er godt på vej til at opbygge et sundere samfund baseret på et i stadigt stigende grad veludviklet sundhedssystem, siger koncernchef i Coloplast Sten Scheibye...

BRANCHENYT
Læs også