Curalogic: Andre forsøg fortsætter

Curalogic kan ikke finde årsagen til, at forsøgene mod ragweed-allergi ikke gav den ønskede virkning. Dermed står administrerende direktør Peter Moldt med et fuldstændigt flop i relation til den form for allergi. Alligevel vil koncernen fortsætte forsøgene med græs- og husstøvmide-produkter.

- Når vi ser på selve behandlingen, er det ikke det, der forklarer det (de manglende resultater, red.). Og det er heller ikke fordi der er forkslel på USA og Europa. Og det er heller ikke forbehandlingen, der betyder noget. Så der er ikke nogen oplagt grund til at det ikke virker, siger administerende direktør Peter Moldt til RB-Børsen.

Curalogic skal nu diskutere problemstillingen med de kliniske rådgivere og bestyrelsen skal indvolveres i, hvad betydningen bliver for selskabet. En grundig strategisk gennemgang bliver gennemført i den kommende tid, og imens vil Curalogic fortsætte arbejdet med græs- og husstøvmideprodukterne, der ligeledes er i fase III. Curalogic forventer at have et overblik ved udgangen af januar...

Læs også