Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

Tog-kontrakter for 7 mia. udskudt

Underskrifterne på kontrakten til en værdi af syv mia. kr. for togtrafikken på Kystbanen er foreløbig udskudt, mens man afventer anke og retssag på begge sider af Sundet.

Arkivfoto: Polfoto/Jens Dige. DIGE JENS

Egentlig var planen, at Kystbanen A/S - hvor DSB er hovedaktionær - den 10. juli skulle have underskrevet kontrakten om at betjene 14 millioner årlige togrejsende i Øresundsområdet fra 2009-2015. Opgaven er udbudt af Trafikstyrelsen og det svenske regionale trafikselskab Skånetrafikken og er en kontrakt til anslået syv milliarder kroner. Men kontraktunderskrivningen er udskudt indtil videre, da konkurrenterne på begge sider af Øresund har klaget over udfaldet af licitationen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I Danmark har Arriva og det svenske jernbaneselskab SJ AB klaget til Ankenævnet for Udbud, fordi man mener, at DSB's bud ikke lever op til udbudsbetingelserne på grund af mangel på togsæt i tilbuddet...

Læs også