Google Video deler brugernavn og password ud

Google Video deler dit brugernavn og password med resten af verden, når du deler dine videoer.

Hvis du bruger Google Video og får lyst til at trykke på en af knapperne og linke en video til din blog eller MySpace, skal du være opmærksom på, at Google deler dine login-informationer med resten af verden.

Login følger med ..

BRANCHENYT
Læs også