Loyal MTG mand takker af

MTG har foretaget en større rokering af topchefer, der især påvirker de østeuropæiske aktiviteter.

Hans Christian ”Yggers” Mortensen forlader sin post den 31. december som CEO for MTGs centrale og østeuropæiske tv- og radiointeresser.

Han begyndte som reseacher hos TV3 Danmark i 1995.

Yggers Mortensen har ikke nye planer i mediebranchen på hånden.

"Efter 13 år til maj trænger jeg til en pause. Jeg er i dialog om visse nye projekter, men der er intet konkret," siger han. Han har i en årrække siddet i London, men har ikke umiddelbare planer om at flytte tilbage til Danmark, med mindre et andet job kræver det.

"Mon ikke mulighederne er bedre her," siger han til Mediawatch fra London.

Derudover vender Manfred Aronsson tilbage som chef for free og pay-tv og radio i Sverige og Free-TV og radio i Baltikum. Han er tilbage hos MTG efter 12 år hos SBS.

En anden person fra det kendte MTG-galleri er Anders Nilsson, som i dag er CEO for MTG i Sverige. Han bliver Co-COO for MTG. Han bliver også CEO for MTGs Online business, som inkluderer internetbutikken CDON og MTG New Media.

Det russiske tv network, DTV, vil rapportere direkte til MTGs koncernchef Hans-Holger Albrecht, mens den danske MTG-chef, Jørgen Madsen, leder gruppens interesser i det tjekkiske tv-network, TV Prima.

Yggers Mortensens adgang afføder denne kommentar fra MTGs koncernchef:

"Vi vil gerne takke Yggers Mortensen for hans usædvanlige dedikerede indsats og bidraget til MTGs succes. Som CEO for Central og Østeuropa, har Yggers været drivkraften for at etablere vor tilstedeværelse i 20 lande, og hans engagement og entusiasme har været nøglen til, at vi har opnået det, vi har

Læs også