E-mails - få styr på dem

Pling. Der var lige en ny e-mail. Så kriller nysgerrigheden. Skal den læses nu. Eller skal det vente til et senere tidspunkt. For dem der er nysgerrige, er det svært at lade være, og sådan er der mange, der har det. Det er simpelt hen for spændende, at der sker noget nyt.

E-mails har overtaget telefonens position som den store tidrøver. Men ligesom med telefonen er det let at styre. Det handler bare om at lade være. Desværre er det bare ligesom at sige til en inkarneret ryger, at smøgerne skal lægges på hylden her og nu. Måske går der et par timer. Så bliver trangen for stor. Både for rygerne og for den e-mailafhængige.

For mere end 20 år siden, da jeg trådte mine barnesko som nyuddannet cand. oecon., var telefaxen det helt store hit. Det var et stort og avanceret spring fra et brev, som blev båret rundt af rødjakkerne. Og hvis det var rigtigt avanceret, havde den røde IBM kuglehovedskrivemaskine været i sving måske med lidt rettelak til hjælp. Sådan var det, og derfor var telefaxen et stort spring frem...

BRANCHENYT
Læs også