Karriekvindens hotte guide

Er du kvinde med knald på karrieren? Vi bringer en guide til hvad du bare må eje, hvis du også vil signalere, at du er helt fremme i de højhælede.

Kirsten Poulsen, medindehaver af <a href="http://firstmove.dk/"><b>Firstmove</b></a>, spotter fremtidens tendenser og strømninger. Foto: Steen Wrem. Foto: Steen Wrem "Hallo - det er slangen." Mobiltelefonen skal være en Vertu.Foto: AP. Foto: AP Print dette billede. Lim et foto af dig selv på - og du er godt på vej til at være total hot. Arkivfoto. Arkivfoto Foto: Colourbox. Foto: Colourbox

Vi har spurgt trendforskeren Kirsten Poulsen fra firmaet Firstmove om, hvad der er karrierekvindens absolutte "must have" i øjeblikket.

 • Uret
  Drop det konservative valg, når du vælger dit ur. Køb for eksempel et Patek Philippe Aquanaut i en modefarve som lilla. Det er råt og modefarven viser, at man skifter dyrt ur som andre skifter..
 • Mobiltelefon
  Det skal være en Vertu, der ringer i tasken.
  "Så findes det ligesom ikke federe. Teknologien rækker ikke evigt, men så køber man bare en ny," siger Kirsten Poulsen med et glimt i øjet.
 • Køretøj
  Drop taxabonen og "konebilen." Spænd hjelmen og sving benene op på en Vespa. Så er du rå og feminin på samme tid, når du drøner fra møde til møde ude i byen.
  Eller vælg en hybridbil i sportsklassen.
  "Det viser, at du har magt over livet, men samtidig tænker over miljøet," vurderer Kirsten Poulsen.
 • Solbriller
  Gucci og Prads er blevet for mainstream. Køb i stedet et par Roberto Cavelli. De er unikke, og så koster de det dobbelte af alle de andre dyre mærker.


 • Beklædning
  Orker du ikke, at den personlige skrædder stikker nåle i låret på dig i et forsøg på at style din krop unikt, så vælg stangtøjet fra Hugo Boss eller D&G business suit.


 • Kalenderen
  Mayland med spiralryg. Not! De teknologiske fremskridt er også nået helt dertil, hvor du planlægger dit liv. Tast derfor dine aftaler ind på en PDA.
  "Den har styr på alt. I hvert tilfælde signalerer den, at brugeren har styr på alt," siger Kirsten Poulsen.


 • Håndtasken
  " Balenciaga – den er bare så fed," fastslår Kirsten Poulsen.
  Hun mener den er hot, men viser samtidig, at man har god stil.
  Eller vælg en Chloé eller Mulberry. Dog skal du med god samvittighed sige, at den er købt i New York. Alt andet er bare for ordinært.


 • Magasiner
  Drop blade med skønhedstips og den tårevæddende beretning om en lille, forældreløs og handicappet indisk pige. Hav i stedet alle de nye internationale mandeblade på kontoret.
  "Kvindeblade er fordummende. Vis i stedet at du følger med hele vejen rund og at du kender dit krigsterritorium og din markedsplads," siger Kirsten Poulsen.
 • Livet
  Det kan godt være, at undtagelsen er Ceres Royal, men ellers skal du omgive dig med mad og drikke, der rimer på royal. Bestil en Mojito royal, drik champagne, der hedder noget i retning af royal og spis gerne kaviar dertil. Hvorfor lade sig nøje?
 • Mand
  Udpeg dig en “baglandsmand”. En at dele opgaverne med, eller uddelegere opgaverne til.
  "Du skal have mand der tager opvasken, henter børnene, køber ind, gør rent og som er hammer god til at lave mad," fastslår Kirsten Poulsen.
  Til orientering er undertegnede "not available".
 • Sko
  Handmade of course


 • Business lunch
  Tag på Hotel Skt. Petri og indtag frokosten på Brasserie Bleu.
  Maden er asiatisk krydret, og du kan vælge portionerne efter princippet small, medium og large. Vælg altid small. Det viser kontrol.
  "Boheme er godt, Le Sommelier er fransk og forførende og på Viktor kommer alle de andre spændende business folk.


 • Parfume
  Sprøjt med Commes de Garcons 2 Eau de Parfum spray.
  "Den fås nærmest ikke nogen steder. Det gør den attraktiv og er oven i købet en unik duft. Kvinderne bruger lige så gerne mandeversionen - Commes de Garcons 2 MAN – det gør ikke noget at lugte af mand, bare det lugter godt," fastslår Kirsten Poulsen.
..

BRANCHENYT
Læs også