Apple-chef indrømmer: Jeg er syg

Apple-boss Steve Jobs tager bladet fra munden og taler for første gang om sin sygdom, der holder ham fra at holde aftenens åbningstalen på MacWorld 2009.

Her præsenterer Steve Jobs Apples supertynde  MacBook Air ved forrige års MacWorld. Foto: AP/Jeff Chiu Foto: AP/Jeff Chiu

Rygterne har svirret længe om både den ene og den anden sygdom.

Og nu har Apple-boss Steve Jobs hørt nok og tager bladet fra munden i forbindelse med, at han ikke skal levere keynote-talen ved Apples helt store markedsføringskonference - Macworld - i San Francisco i morgen aften dansk tid:

"Som mange nok ved, har jeg tabt vægt i 2008. Årsagen til vægttabet har været et mysterium for mig og mine læger. For et par uger siden besluttede jeg mig for, at vægttabet blev min førsteprioritet, og det efterfølgende skulle undersøges grundigt og stoppes," lyder det i et brev fra Steve Jobs på Apples hjemmeside.

"Heldigvis har mine læger formodentlig fundet roden til sygdommen efter flere test - og det er en hormonel ubalance, der har 'frastjålet' mig de proteiner, som min krop behøver. Detaljerede blodprøver har bekræftet denne midlertidige dianose," skriver Apple-chefen.

Simpel kur

..

BRANCHENYT
Læs også