Ballade i RTX-toppen

it Sammenblanding af interesser og manglende vandtætte skotter betød, at selskabsledelsen ikke var ordentlig i RTX Telecom med hjemsted i Nørresundby.

Det siger den tidligere bestyrelsesformand Poul Lind, der sammen med to andre bestyrelsesmedlemmer er stoppet i protest. De to bestyrelsesmedlemmer, der ifølge Poul Lind ikke kan forvalte deres kasketter som bestyrelsesmedlemmer, storaktionærer og direktionsmedlemmer ordentligt, er Jens Hansen og Jens Toftgaard Petersen. De to har konstitueret sig som henholdsvis ny formand og ny næstformand for bestyrelsen frem til den 28. januar, når der på generalforsamlingen kan foretages ordinært valg til bestyrelsen.

Sponsorer fik nødhjælp
banker Store amerikanske selskaber som Citigroup, Capital One Financial Corp. og GMAC er modtagere af midler fra den amerikanske administrations hjælpepakke. En redningspakke, der egentlig skulle hjælpe virksomhederne ud af den finansielle krise. Men flere af selskaberne bruger millioner af dollars på at sponsorere amerikanske sportsbegivenheder, skriver Wall Street Journal.Britisk miljø- satsning
energi I lighed med den kommende amerikanske præsident, Barack Obama, mener den britiske premierminister, Gordon Brown, at vedvarende energi og mere offentligt byggeri kan hjælpe Storbritannien ud af krisen. Til The Observer siger Brown, at miljøforbedringer er en del af løsningen på recessionen. Den britiske regering planlægger at bruge 10 mia. pund på miljøprojekter, offentlige byggerier og digitale investeringer.

BRANCHENYT
Læs også