Firstcom: Ingen over og ingen ved siden af

Den lille telefoniudbyder Firstcom annoncerer overskud på IP-telefoni til erhvervslivet og direktør Mikkel Munksgaard erklærer frejdigt, at ingen i branchen klarer sig lige så godt.

Telefoni over internettet også kaldet IP-telefoni er billigt for brugerne og en god forretning for udbyderen Firstcom A/S, der sidste år overtog 2.500 kunder fra det TeliaSonera-ejede Call me.

"Vi er meget tilfredse med regnskabet, og det gælder både toplinje og bundlinje," siger Mikkel Munksgaard, administrerende direktør og stifter af Firstcom, der tidligere var kendt som Dansk Erhvervs-Telefoni.

Omsætningen i 2008 steg 27 procent i forhold til året før og nåede 17,5 millioner kroner, mens resultatet før skat landede på 671.000 kroner.

"Hvis du ser på konkurrenterne, så er der ingen i branchen, som kan prale af noget, der bare ligner vores resultat, og jeg regner bestemt med, at udviklingen fortsætter i 2009," siger Mikkel Munksgaard.

Blandt konkurrenterne regner Munksgaard IP Vision, Comendo og SuperTel (det gamle V2Tel), ligesom han sidste år også regnede TDC og Microsoft blandt konkurrenterne.


Betalt over driften

..

BRANCHENYT
Læs også