Find manualen du har mistet

Har du smidt instruktionsbogen til din Porsche 911 væk, så find den gratis online på websiden OwnerIQ, der selvfølgelig også rummer mere almindelige manualer til mobiltelefoner, fjernsyn, køkkenudstyr, kameraer og meget mere.

Er du kommet til at smide manualen til din mobiltelefon ud, eller har du spildt rødvin på brugsanvisningen til din splinternye fladskærm, så kan du sikkert købe en ny af producenten.

Men en anden og billigere mulighed er at undersøge, om du kan finde manualen i en gratis, digital udgave på internettet.

Websiden OwnerIQ rummer et kæmpe arkiv af manualer til alle mulige produkter. Mange af dem er til mærkelige amerikanske produkter, vi aldrig har hørt om, aldrig kommer til at høre om, og som vi er komplet ligeglade med.

Men heldigvis kan du finde mange andre relevante manualer. Har du for eksempel smidt brugsanvisningen til din Sony-fladskærm væk, så er der god chance for at finde den digitalt på websiden, hvor du finder kategorier som køkkenudstyr, bilradioer, telefoner, tv, kameraer, biler og mange flere.

Finder du ikke den manual, du mangler, så ligger den måske på Retrevo.com (eller omvendt), som vi tidligere har skrevet om.

For at bruge OwnerIQ, der er en hovedside, der leder til kategorisider alt efter, hvad du søger på - kræver det, at du opretter dig som bruger. Det tager dog kun få sekunder og er de ekstra tastetryk værd, hvis du finder det, du søger.

En ekstra fordel er, at alle de manualer, du vælger, bliver gemt under din profil, og du kan få en meddelelse, hvis en manual du er på jagt efter endelig kommer online.

Manualerne kan gemmes som en PDF-fil, og du kan prøve webtjenesten her.

BRANCHENYT
Læs også