KMD-formand afviser kritik og fokuserer på vækst

Den nye formand for KMD's bestyrelse, Vagn Sørensen, ser stort potentiale i virksomheden. Samtidig afviser han fuldstændig tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussens kritik.

Den største dansk-ejede it-virksomhed forlod i går danske hænder, og er nu ejet af den svenske kapitalfond EQT i fællesskab med ATP.

Trods EQT's svenske rødder er det dog en dansker, som skal sidde for bordenden i KMD's bestyrelse, i form af Vagn Sørensen, der også er formand for TDC.

Og i dag var det en yderst tilfreds Vagn Sørensen, som kunne fortælle Computerworld om opkøbet, og selv om han har masser af roser til KMD, så er målet at gøre virksomheden endnu bedre.

"Med KMD er vi overbevist om, at vi har købt en rigtig god virksomhed, men selv gode virksomheder kan altid blive en lille smule bedre," siger Vagn Sørensen, som tilføjer, at KMD i forvejen er en god forretning.

"Grundlaget her - vil jeg godt understrege - synes vi, er rigtig godt. Der er meget kompetence i organisationen, der er en dygtig ledelse og en relativt stabil kundebase," siger Vagn Sørensen. Han er især fokuseret på, at KMD har rum til at manøvrere selv i den nuværende krise.

"Der findes områder, som trods nedgang og recession faktisk vil have vækstpotentiale, og derfor glæder vi os meget til at komme i gang med opgaven," forklarer den nye formand.

Masser af erfaring

..

BRANCHENYT
Læs også