E-conomic: 17.000 kunder og vi tæller stadig

Mere end 17.000 små og mellemstore virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og England bruger online økonomistyring fra e-conomic, der sidste år øgede omsætningen med 50 procent.

Danske e-conomic, der tilbyder online økonomistyring til små og mellemstore virksomheder, landede i 2008 en omsætning på 32 millioner kroner svarende til en vækst på mere end 50 procent i forhold til 2007.

Af de 17.000 kunder til selskabets løsning, der tilbydes som et software as a service-produkt (SaaS), befinder hovedparten - omkring 15.000 - sig i Danmark.

"I de seneste to-tre år har vi haft vækstrater på mellem 50-70 procent i Danmark, og den tendens ser ud til at fortsætte i 2009, siger Torben Frigaard Rasmussen, der har været administrerende direktør for e-conomic siden sidste efterår.

Torben Frigaard Rasmussen har det overordnede ansvar for e-conomic International og afløste Anders K. Hansen, som nu er direktør for forretningsudvikling.

Ifølge Niels Bjørn Andersen, professor, Center for Applied ICT, Copenhagen Business School, IBS, er succesen for e-conomic så omfattende, at selskabets løsning kører hos hver tiende danske virksomhed.

E-conomic startede markedsføringen af sit webbaserede økonomisystem tilbage i 2001, og siden da, har der været en pæn medvind.

Vækst kræver ombygning

..

BRANCHENYT
Læs også