Keld Reinicke fylder 40 år

TV 2's programchef Keld Reinicke runder de 40 og hans nærmeste chef og anden livsledsager, Palle Strøm, skriver i den anledning om fødselaren.

"Hvis Keld Reinicke var en superhelt, en tv-superhelt, ville han have mange super evner. Evnen til at finde nyt talent, evnen til at tænke stort, til at være nysgerrig, kreativ og på samme tid være analytisk og selvkritisk. Keld kan komme ind i de fleste klipperum fulde af mennesker og være den klogeste i lokalet."

Sådan lyder fødselsdagshyldesten fra TV 2's indholdsdirektør, Palle Strøm, til programchef Keld Reinicke, der runder de 40 år i dag. Dermed gør Palle Strøm sin kollega kunsten efter, sidste år var det nemlig Keld Reinicke, der hyldede Palle Strøm, da han fyldte 40 år d. 3. marts. Makkerparret Strøm og Reinicke har arbejdet tæt sammen på TV 2 i mange år og lagde sammen grundstenene til TV 2-successen, TV 2 Zulu.

Palle Strøm skriver endvidere om Keld Reinicke:

"Keld har bidraget meget til dansk tv. Fra tiden på DR med ungdomsprogrammet ”Transit” og opstarten af DR2 over underholdningsprogrammer på TV 2 som ”Den Store Klassefest” til grundlæggelse af nichekanalerne TV 2 Zulu, TV 2 Charlie og TV 2 FILM.

Nu står han med sit livs største tv-opgave som programchef for Danmarks største tv-kanal, TV 2. Her er Keld central i den stille, men væsentlige fornyelse, der ligger foran TV 2.

Ud over en stærk kærlighed til amerikanske film, tv og kultur i det hele taget har han boet der i flere år. Som ung fik han pludselig den tanke, om man kunne blive praktikant på CNN i Atlanta. Han endte med at blive uddannet som producer og boede dér i tre år med lange og spændende timer på verdens dengang vigtigste nyhedsstation...

BRANCHENYT
Læs også