Ballmer lover hurtigere udvikling af Windows Mobile

Ifølge Steve Ballmer vil Windows Mobile snart være klar til at konkurrere med de populære telefoner fra Apple og Research In Motion.

Computerworld News Service: Microsoft, som for nylig fastslog, at der vil komme en opdatering til Windows Mobiles software senere i år, er blevet kritiseret bredt for sin manglende indsats i forhold til de forbedringer af Windows Mobile, som måske vil gøre den i stand til at konkurrere med iPhone og andre af de nye touch-screen-telefoner.

"Der er forskellige ting, vi kan gøre for at accelerere udviklingen," fortæller Steve Ballmer og tilføjer, at Microsoft har sammensat et dygtigt hold, der skal stå for den videre udvikling.

I onsdags holdt Microsoft sit årlige møde for it-arbejdere i den offentlige sektor og uddannelsessektoren ('the CIO Summit'), og her måtte Steve Ballmer svare på mange forskelligartede spørgsmål. Hans kommentarer i forhold til Windows Mobile kom for eksempel i forbindelse med et spørgsmål, der blev stillet af en it-administrator hos NASA.

Han ville gerne have Steve Ballmer til at forholde sig til, hvordan man skal håndtere situationer, hvor medarbejdere gerne vil have lov til at tage for eksempel en iPhone eller en Android G1 med på arbejde. Disse telefoner har det problem, at de ikke lever op til en del virksomheders sikkerhedskrav, men selv om Windows Mobile godt kan bestå kravene, så gider de ansatte den simpelthen ikke, fortalte NASA-administratoren.

Simpel og fleksibel

..

BRANCHENYT
Læs også