Canal Digital får TV 2 med i pakken

Canal Digital Danmark distribuerer nu TV 2's hovedkanal på sin platform, og løser dermed et problem op til den forestående kamp om tv-kunderne.

Det styrker Canal Digitals tv-pakker, inden distributionkrigen for alvor bryder ud i lys lue med slukningen af det analoge signal til efteråret.

Samtidig kan TV 2 sikre sig en del af de abonnementsindtægter, det indbringer, hvis altså EU godkender TV 2's abonnementsmodel fra 2012.

Som satellitkunde hos Canal Digital har man indtil nu set TV 2 via stueantennen, men fra den 1. april i år er det et overstået kapitel.

”Vores nye aftale med TV 2 gør det først og fremmest lettere for vores kunder, ikke mindst når der slukkes for det analoge signal den 31. oktober. Dernæst styrker aftalen vores satellitplatform,” siger Jens Arnesen, administrerende direktør for Canal Digital Danmark.

Hos TV 2 er der tilfredshed med aftalen.

”Aftalen med Canal Digital er for TV 2 en naturlig forlængelse af lignende aftaler på satellitområdet, (med Viasat, red.) EU's forventede godkendelse af TV 2's omstruktureringsplan vil betyde, at TV 2 fra 2012 kan opkræve abonnementsbetaling, og selvom aftalen med Canal Digital løber til 2016, vil den i denne situation blive genforhandlet,” siger TV 2's finansdirektør, Peter Normann.

BRANCHENYT
Læs også