Konkursramte SurfRay sælges til SurfRay 2009

Konkursboet efter SurfRay er blevet solgt til et firma, der bærer samme navn. Ledelse og bestyrelse bliver dog en anden.

Det er det nystiftede selskab SurfRay 2009, der har overtaget hovedparten af virksomheden SurfRay, oplyser advokat Anne Birgitte Gammeljord, der er kurator for boet.

SurfRay 2009 overtager rettigheder til produkter, der blev solgt og markedsført af det tidligere selskab, samt supporten af hele kundebasen.

"Det er solide danskudviklede søgeteknologier, som vi har overtaget, og de er yderst attraktive," siger Søren Pallesen, der bliver en del af ledelsen i det nye selskab.

Vi vil udvikle og supporterer produkterne og således sikre den investering de godt 2.400 kunder har gjort i SurfRay-produkter, fortæller han.

"Samtidig vil det nye selskab overtage nøglemedarbejderne i det konkursramte selskab," lyder det fra Søren Pallesen.

På trods af navnesammenfaldet er der tale om et helt nyt selskab, der ligeledes indsætter ny bestyrelse og ledelse.

"Aftalen er lige faldet på plads, men vi vil præsentere detaljerne i det nye selskab i løbet af næste uge," siger Søren Pallesen.

SurfRay 2009 overtager blandt andet produkterne Ontolica, MondoSearch, IdleSurf, BehaviorTracking og InformationManager, der alle føres videre med de oprindelige udviklere.

Den 10. februar 2009 blev SurfRay A/S erklæret konkurs.

Søren Pallesen vil ikke ud med, hvor meget der er betalt for SurfRay.

BRANCHENYT
Læs også