Don Ø-firma erklærer sig konkurs i dag

I dag kaster hardwareforhandleren Comwir med bl.a. Flemming Østergaard i aktionærkredsen håndklædet i ringen og indgiver en konkursbegæring.

NIELSEN ESBEN Flemming Østergaard er gennem sit selskab Flemming Østergaard Management aktionær i Comwir. Arkivfoto: Niels Hougaard Hougaard Niels

Her til morgen begærer hardwareforhandleren Comwir sig selv konkurs efter flere års nedtur.

"Vi prøver at lave en pæn konkurs, hvor kreditorerne taber så lidt som muligt," siger Comwir-direktør Peter Østergaard til crn.dk.

Konkursen stemmer ikke overens med det billede, af fremtiden for virksomheden, ledelsen tegnede, da regnskabet for 2007/08 blev offentliggjort i efteråret sidste år.

Dengang vurderede ledelsen, at "Comwir vil opnå en særdeles tilfredsstillende indtjening" på baggrund af de omstruktureringer og estimater af markedet, der er udarbejdet. Hele aktiekapitalen ventes retableret, og det skattemæssige aktiv på knap 21 millioner kroner "forventes anvendt inden for estimatperioden".

To gange i 2008 fik selskabet tilført i alt 35 millioner kroner, og Peter Østergaard sagde om budgettet for 2008/09, at "det ser ret fornuftigt ud. Jeg satser på at nå break even og højst sandsynligt et lille overskud."

Stifterne røg også

..

BRANCHENYT
Læs også