Den nye iPod Shuffle taler til dig

Apples mindste musikafspiller kommer i en ny udgave, der er skrumpet og kan tale. Og hvorfor så det? Find ud af det her og se, hvor lille afspilleren er blevet.

Med intet display og tilfældig afspilningsrækkefølge skal man virkelig kende sin musik godt for at kunne nævne titel og kunstner på alle sangene i en iPod Shuffle.

Det er nok de færreste, der kan det, men det har Apple lavet en løsning på i den helt nye iPod Shuffle, der har en såkaldt VoiceOver-funktion.

Ved at trykke på en knap på den lille afspiller læser Shuffle titel og kunstnernavn på det musiknummer, du hører, eller den spilleliste, du har valgt.

iPod Shuffle kan 14 sprog, men ikke dansk. Når en sang afspilles, og der trykkes på knappen, vælger afspilleren (via data fra iTunes) hvilket sprog, der passer til sangen.

Vi glæder os til at høre resultatet, når vi sætter "Pas på den knaldrøde gummibåd" på.

Den anden store nyhed ved afspilleren er størrelsen. Shuffle er skrumpet til 45,2 x 17,5 x 7,8 millimeter og vejer kun 10,7 gram. Det gør Shuffle ideel til motion.

Den nye iPod Shuffle fås i sort eller sølv, har fire gigabyte plads og koster 579 kroner.

Ligesom forgængeren har den en praktisk klips, så den er nem at sætte fast i tøjet - eller ledningerne til høretelefonerne.

BRANCHENYT
Læs også